Mitt namn är Ralf Kedja och jag jobbar med Kroppsbalansering, kostrådgivning, coaching och träning för dig som vill må bättre! 
Jag är Diplomerad kinesiolog, utbildad på Svenska Kinesiologiskolan och i Touch For Health Kinesiology som är världens största kinesiologisystem. Jag är även utbildad och diplomerad terapeut i mjuk chiropraktic och strukturell Osteopathy av Ackermann institutet samt diplomerad och licensierad kostrådgivare. 
Mitt intresse för hälsa och friskvård grundar sig i att jag är uppvuxen på landet på Gotland där min far verkade som kiropraktor och akupunktör under nästan fem decenium. Betydelsen av helheten när man jobbar med friskvård lärde mig min far mig tidigt, att inte bara behandla symtomer utan hela människan.  
Mitt synsätt när jag jobbar med kroppsbalansering utgår från fyra principer. 
Rörelse-träning-olika aktiviteter i en bra balans. 
Näring-rena livsmedelsprodukter/råvaror utan tillsatser-den naturliga födan är programmerad att fylla olika funktioner i kroppen. 
Återhämtning-vila, sömn, “mind fulness”.  
Relationer-till sig själv och sin omgivning, jobb, vänner osv. Att känna sig behövd och att ha en meningsfylld sysselsättning/arbete. 
Kroppen är fantastisk och strävar hela tiden till att hålla sig frisk, om den har rätt förutsättningar. När jag gör mina behandlingar så stöder jag kroppens egna självläkningssystem, läkningsprocesser startar och det blir lättare för kroppen att ta hand om problem/symtom som har uppstått. När klienten kommer till mig går vi igenom ovanstående principer och ser vad klienten kan förändra och förbättra för att bättre ta ansvar för sin hälsa. Ett besök hos mig är ingen kostnad utan det är en investering i din hälsa och välmående!  
Välkommen att boka en behandling! 
Ralf